olifanten - Reisverslag uit Kandy, Sri Lanka van Remon en Patric - WaarBenJij.nu olifanten - Reisverslag uit Kandy, Sri Lanka van Remon en Patric - WaarBenJij.nu

olifanten

Door: patric

Blijf op de hoogte en volg Remon en Patric

27 Oktober 2013 | Sri Lanka, Kandy

Vandaag al vroeg vertrokken voor een reis van 350 km. Naar het olifantenweeshuis gegaan. Was erg leuk ze kwamen uit de rivier toen wij er waren en gingen in kudde naar de andere kant van de weg waar ze eten kregen. Aan het einde van de middag nog een safari gedaan veel vogels gezien en natuurlijk nog meer olifanten. We hebben een mooi hotel en hebben meteen een duik in het zwembad genomen. Het eten brand je aan de lippen, maar is erg lekker. Gewoon ff blussen met water! We zitten nu in de tuin met een geweldige blokfluit speler, Remon heeft hem geld gegeven om te stoppen met spelen!! Als dit niet werkt stop ik hem in zijn ...... er zijn vast geen cd's van. Het is heerlijk buiten met de krekels op de achtergrond. zo meteen slapen morgen moeten we er om 7 uur weer uit.

• 27 Oktober 2013 - 19:07

Wiel En Nel:

hallo vakantiegangers
    zuster kim heeft gisteren de vinger van wiel van een schoon verband voorzien
    zag er goed uit de keelpijn is ook bijna over
    jullie zijn aan het genieten lees ik met al die olifanten
    is het ook warm daar
    met die fluitspeler laat hem toch spelen hij doet gewoon zijn best
    en toen kwam er een olifant met een heel lange snuit en blies het verhaaltje uit

groetjes wiel en nel

• 29 Oktober 2013 - 22:54

Kim En Edwin:

Haha heerlijk toch zo'n rustgevend muziekje recht voor je neus! Daar moet je van genieten niet afkopen!
    Ik lees het al jullie zijn een super reis aan het maken! Lekker genieten.
    En inderdaad pap zijn vinger netjes verbonden maar tomme wat is ie eigenwies he maja des ok wies!
    Groetjes van os