dubai
Door: remon
Blijf op de hoogte en volg Remon en Patric
10 November 2013 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
Na met het watervliegtuig vertrokken te zijn vanaf ons bountyeiland, verliep de reis naar dubia voorspoedig. De vlucht vanaf Malé vertrok precies op tijd. En we waren iets eerder op dubia dan gepland, de paspoortcontrole viel ook mee en toen we bij de band van de koffers aankwamen hadden we ook gelijk de koffers. Dus konden we op zoek naar een taxi en richting ons hotel. Het was voor ons wel een hele overgang van het rustige bounty eiland naar de hectische dubai. We hebben een mooi en heel modern hotel. En vanaf onze kamer kijken we op de ski halen het shopping centrum mall of emirates van dubia. We zijn gelijk maar Naar de mall of emirates gegaan. En we wisten niet wat we zagen zo groot winkelcentrum met zoveel winkels en restaurants. Er zitten 250 winkels en 70 restaurants in. En dan sta opeens te kijken naar mensen die aan het ski een zijn. En krijg je echte pinguïns in de sneeuw te zien. Ongelofelijk!! Om een uur of 8 hebben we het winkelcentrum maar verlaten want onze ogen waren erg moe geworden en zijn we maar lekker gaan slapen. vandaag hebben we een ticket voor de hop on en of bus gekocht. Deze gaat langs alle high ligt van dubia. We hebben vandaag de blauwe route gedaan. We zijn bij het enigste 7 sterrren hotel ter wereld geweest. Bij het palmhotel op het palm eiland. Daar hebben we ook nog het aqarium bezocht. Dit was werkelijk prachtig ik heb nog nooit zo iets gezien,daar is seaworld in Scheveningen niets bij. In dit hotel is ook nog een water pretpark. We zijn ook nog in een hotel geweest waar ze een oude Arabische markt in hebben nagemaakt en door het hele hotel is een rivier aangelegd waar met bootjes op kan varen. Daarna zijn we naar de mall of dubia gegaan. Het grootste winkelcentrum ter wereld. Hier zit een waterval in een ijs baan en een aqarium. En een pretpark met achtbaan. Echt ongelofelijk je gelooft je ogen niet als je daar binnen wandelt. Het winkelcentrum is 5 voetbalvelden groot en telt 4 verdiepingen. Bij dit winkel centrum ligt ook het burh kalifa het hoogste gebouwd ter wereld. Hier zijn we naar boven gegaan en hebben we de zons ondergang gezien. Een prachtig uitzicht over heel dubia. Toen we weer beneden kwamen was het al donker en werd er voor het gebouw in een hele groot meer een show gegeven met een fontein met licht en geluid. Prachtig om te zien. Morgen gaan we naar het oude dubia, we zijn benieuwd wat we daar allemaal gaan aantreffen.